Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Despre Noi

Esti unde trebuie

Scopul nostru este să oferim clienților noștri accesorii auto de calitate înaltă la prețuri accesibile, astfel încât aceștia să se poată bucura de un automobil în stare perfectă.
Suntem partenerul tău pentru accesorii auto. Vă oferim cele mai bune produse pentru a face mașina dumneavoastră să arate cât mai bine.
Suntem pasionati de accesorii pentru mașini cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu.
Suntem pasionati să ajutam oamenii să găsească accesoriul perfect pentru mașina lor și sa furnizam produsele pentru cei care sunt mereu în căutarea celor mai noi și mai bune produse.

Despre Noi

TuningExpert.ro este un comerciant online cu amănuntul de accesorii auto din Romania cu sediul in Oradea, judetul Bihor. Grație extinderii sale reușite, în prezent TuningExpert.ro își desfășoară activitatea în toata Romania.
TuningExpert.ro demonstrează strategia sa centrată puternic pe clienți prin intermediul activităților derulate pe social media, asistența tehnică oferită și o gamă de produse bazată pe cerere.
Portofoliul de produse include în prezent circa 4000+ de produse de la zeci de producători pentru multe mărci de automobile. Suntem un magazin online cu amănuntul cu vanzare directa catre clientul final care oferă o gamă largă de produse, de la sisteme audio, la leduri auto până la compresoare auto, carcase chei, manete schimbator, cricuri auto, scule si unelte auto, până la alarme auto, camere marsalier, mp3 playere și truse medicale.

Ce produse gasesti la noi ?

Ne mândrim cu furnizarea de produse de calitate și servicii remarcabile pentru clienți. Vă invităm să explorați produsele noastre și să vedeți singuri cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.
Vă mulțumim că considerați TuningExpert.ro drept partenerul dumneavoastră în materie de accesorii auto.
Vă invităm să explorați produsele și serviciile noastre și să vedeți ce v-ar putea fii folositor.
• Carcase Chei
• Becuri Auto
• Electrica Auto
• Electronice Auto
• Accesorii Interior / Exterior
• Scule și Accesorii
• Accesorii Auto Diverse

Despre noi